Fantasztikusak a bulik DJ Montillával

2016 January 25.

Dsc_0416.jpg

Attilával egy ceglédi esküvőn találkoztunk először, ahol kiderült egy faluból Gyöngyössolymosról származunk. Mivel mindkettőnket elsodort az élet a Mátrából így csak ezen a ceglédi esküvőn ismertük meg egymást.

Azóta már több esküvőn is dolgoztunk együtt, tiszta szívből tudom ajánlani Őt, fantasztikus hangulatú bulikat szokott csinálni. Külön látványelem pedig a szuper extra erős buborékfújó, ami ontja magából a szappanbuborékot, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek örömére is egyaránt.

Itt találhattok bővebb információt és elérhetőséget:

Montilla Produkció

Céges- és magánrendezvények, esküvői szertartások, lakodalmak teljes körű zenei lebonyolítása. A Montilla Produkció fő profilja a hagyományos zenekaros lagzikkal szakítani kívánó párok esküvőjére az egyre népszerűbb Esküvői Dj szolgáltatás biztosítása országosan.

Sokéves esküvői tapasztalattal, sikeresen lebonyolított esküvővel a hátunk mögött, széles zenei repertoárral, változatos és folyamatos zenei szolgáltatással állunk a rendelkezésetekre!

Célunk, hogy minden korosztályt megtáncoltassunk, a tízéves koszorúslánytól a nyolcvanéves nagyiig mindenki velünk bulizzon!

További információ:

Kovács Attila

+36 30 8680-559

www.facebook.com/montilla.dj